کتاب چگونه در خاموشی بدرخشیم (چطور هوشمندانه در محیط کار بدرخشیم؟) به انگلیسی (Smart not loud) اثر جسیکا چن (Jessica Chen) ترجمۀ فاطمه صمدی پور انتشارات یوشیتا
معرفی کتاب چگونه در خاموشی بدرخشیم:
این کتاب برای کسانی است که کمتر دیده یا شنیده شدهاند، امــا ظرفیتهــای عظیمی بــرای موفقیت و تأثیرگذاری دارند.
اگر در محیطی آرام بزرگ شدهاید و اینک وارد محیطی پرهیاهو شدهاید و نمیتوانید خودتان را با شرایط سازگار کنید، این کتاب برای شماست.
در اینجا نویســنده با زبانی ســاده و صمیمانــه، ایــن پیام را به مخاطــب منتقل میکند که راههای هوشــمندانهای برای دیدهشدن و تأثیرگذاری وجود دارد که نیازی به تغییر شخصیت یا تقلید از دیگران ندارد؛ همچنین به شما کمک میکند تا بدون ازدستدادن هویت خود، در محیط کار دیده شوید و حضور مؤثری داشته باشید.
معرفی کامل چگونه در خاموشی بدرخشیم:
این کتاب، نهتنها راهنمایی عملی برای رشد شخصی و حرفهای است، بلکه سفری به درون تجربههای نویسنده، چالشها و موفقیتهای او در دنیای کسبوکار و ارتباطات است.
جسیکا چِن، متخصص برجستۀ ارتباطات و سخنران جهانی، تاکنون آموزشها و کارگاههای ارتباطی خود را به بیش از دو میلیون نفر ارائه داده است. او در طول فعالیت حرفهایاش به افراد و سازمانها کمک کرده تا تواناییهای ارتباطی خود را تقویت کرده و با راهکارهایی هوشمندانه، دیده شوند و تأثیری ماندگار داشته باشند. تجربۀ او بهعنوان یک خبرنگار تلویزیونی که در آن یاد گرفت چگونه داستانها را روایت کند، الهامبخش این کتاب بوده و برای موفقیت در محیطهای کاری راهکارهای ملموسی را معرفی میکند.
یکی از نکات برجستۀ این کتاب، تأکید بر نقش افرادی است که نویسنده آنها را نمایندگان «فرهنگ آرام» مینامد؛ کسانی که ممکن است کمتر دیده یا شنیده شوند، اما ظرفیتهای عظیمی برای موفقیت و تأثیرگذاری دارند. نویسنده با زبانی ساده و صمیمانه، این پیام را به مخاطب منتقل میکند که راههای هوشمندانهای برای دیدهشدن و تأثیرگذاری وجود دارد که نیازی به تغییر شخصیت یا تقلید از دیگران ندارد.
قسمتهایی از کتاب:
-
افرادی که در فرهنگ آرام بزرگ شدهاند، معمولاً ترجیح میدهند بیشتر گوش دهند تا صحبت کنند. آنها سخت کار کرده، در موفقیتهایشان فروتنانه رفتار میکنند و از ایجاد حواشی پرهیز میکنند.برعکس، کسانی که در فرهنگ پرهیاهو تربیت شدهاند، بیشتر به بحث و گفتوگو تمایل دارند. آنها میخواهند ارتباط برقرار کنند، دیگران را به کارهای خود جلب کنند و مستقیم با مشکلات روبهرو شوند.
-
تعصب فرهنگ آرام به این باور اشاره دارد که چون یک فرد ذاتاً آرام است، ممکن است ضعیف یا بیاعتمادبهنفس در نظر گرفته شود.این تعصب میتواند از آنچه مردم درمورد ما فکر میکنند و همچنین از افکاری که خودمان به خود میگوییم، نشئت بگیرد.غلبه بر این تعصب نیازمند مهربانی با خود و تغییر از «حفظ آبرو» به «نمایش خود» است.
-
یکی از مهارتهای مهم برای دفاع از خودمان، یادگیری هنر نه گفتن با اعتمادبهنفس و احترام است. برای بسیاری از ما که با ارزشهای فرهنگ آرام بزرگ شدهایم، پذیرش درخواستها و انجام پروژهها سادهتر به نظر میرسد، چون میخواهیم بهعنوان یک عضو مؤثر و همراه در تیم شناخته شویم. اما این عادت، اغلب باعث میشود که وقت و انرژی خود را صرف کارهایی کنیم که درنهایت به رشد و پیشرفت ما کمک نمیکنند.
هرچند قبولکردن پروژهها و همکاری تیمی برای ایجاد احترام و محبوبیت در محیط کار ضروری است، اما اگر این «بله» گفتنها از سر ترس یا اجبار باشد، میتواند به ضرر ما تمام شود. -
زمانی که شدت و سرعت صحبتمان را باهم ترکیب میکنیم، میتوانیم افراد را بهشیوهایکه میخواهیم جذب کنیم، چراکه وقتی به لحظاتی که صحبت میکنیم فکر کنیم، چه برای متقاعدکردن دیگران از ایدهمان، چه برای دفاع از خود یا حتی گفتن «نه»، ما بر اینکه مخاطبانمان چگونه ما را درک میکنند، کنترل داریم؛ بهشرطیکه نحوۀ صحبتمان را مدیریت کنیم.
دربارۀ نویسنده، جسیکا چن:

جسیکا چن سخنران مشهور و برندۀ جایزۀ امی است که بهعنوان مدیرعامل شرکت Soulcast Media فعالیت میکند. این شرکت به آموزش مهارتهای ارتباطی در کسبوکارها میپردازد و مشتریان معروفی دارد. او سابقۀ کار بهعنوان خبرنگار تلویزیونی را نیز دارد و بهعنوان مدرسی برتر در پلتفرم لینکدین شناخته میشود. همچنین، در رسانههای معتبر مانند فوربس و فورچون معرفی شده است و در شهر لس آنجلس زندگی میکند.
فهرست مطالب
- مقدمۀ مترجم
- پیشگفتار
- مقدمۀ نویسنده
- بخش یک: شوک فرهنگی
- فصل اول: اختلاف در محل کار: گیر افتادن بین دو فرهنگ
- فصل دوم: چهارچوبهای فرهنگی: جستوجوی تعادل
- فصل سوم: غلبه بر تعصب فرهنگی آرام: ادراک و آنچه به خود میگوییم
- بخش دو : چهارچوب سرمایۀ آرام
- فصل چهارم: ساختن برند حرفهای ما: کنترل روایت کاری خود
- فصل پنجم: ساختن اعتبار: کسب احترام و اعتماد در محیط کار
- فصل ششم: دفاع از خود: چگونه به خواستههای خود برسیم؟
- بخش سوم: مزیت ارتباطی
- فصل هفتم: بیشترین بهرهبرداری از کلمات: آنچه میگوییم تأثیر زیادی دارد
- فصل هشتم: بهبود لحن صدای ما: انتخاب لحن مناسب
- فصل نهم: استفاده از زبان بدن: آنچه دیگران هنگام صحبت کردن ما میبینند
- کلام پایانی
- قدردانی
نقد و بررسی وجود ندارد.